ویزای کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد میبایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا شامل مواردی متعددی چون ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … است که در ادامه دستهبندی کاملی از انواع ویزای کانادا به همراه توضیحات آن ارائه گشته است.
از آنجایی که اهداف مهاجرتی برای افراد مختلف متفاوت است، دولت کانادا نیز انواع مختلفی از ویزای کانادا را برای داوطلبان مهاجرت به این کشور در نظر گرفته است. نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که مدت زمان اعتبار هر یک از انواع ویزای کانادا با یکدیگر متفاوت است. همچنین قبل از اتمام اعتبار ویزا، باید خاک این کشور را ترک نمایید.
به طور کلی انواع ویزای کانادا اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی میشود:
- ویزای اقامت موقت کانادا
- ویزای اقامت دائم کانادا
برای دریافت هر یک از انواع ویزای اقامت دائم و اقامت موقت کانادا می توان از دو روش اقدام کرد. در روش اول می توانید از طریق ثبت نام آنلاین ویزای کانادا اقدام کنید. اما در روش دوم باید به شکل حضوری به یکی از سفارت خانه های کانادا مراجعه کنید و ضمن تکمیل فرم های مربوطه، مدارک خود را نیز ارائه دهید.
برای دریافت جدیدترین اطلاعات ویزا و احتمال مطابقت کیس های مهاجرتی لیست شده در جداول بالا با مورد مناسب با درخواست شما, لطفن با مشاوران متخصص ما در ایرانیکا تماس بگیرید.
شما میتوانید با ما از طریق اپلیکیشن های واتساپ, تلگرام و یا شماره تلفن دفتر ما در تهران تماس بگیرید.
افرادی که به دلایل مختلف قصد رفتن به کانادا را دارند، صرف نظر از دلیل سفر خود، باید برای دریافت یکی از انواع ویزای کانادا اقدام کنند. بنابراین، اگر قصد تحصیل در کانادا را دارید، یا برای انجام کار در کانادا و سرمایه گذاری در کانادا به این کشور می روید، و یا فرزندان شما در کانادا اقامت دارند و قصد بازدید از آنها را دارید، باید برای سفر به کانادا، ویزای این کشور را نیز دریافت کنید. اخذ ویزای کانادا تضمینی برای شما است تا با خیالی آسوده بتوانید به کشور کانادا سفر کنید.
اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا برای مدتی بیش از 6 ماه را دارید، نیاز است تا برای دریافت مجوز تحصیلی اقدام کنید. برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا باید به این نکته توجه داشته باشید که یکی از اصلی ترین شرایط ادامه تحصیل در کانادا، دریافت یک نامه پذیرش از یکی از موسسات آموزشی در این کشور است.
همچنین دانشجویان خارجی در زمان مصاحبه با کارمند سفارت کانادا، باید او را متقاعد کنند که قصد اقامت دائم در کانادا را ندارند و بعد از پایان دوره تحصیلی این کشور را ترک خواهند کرد. از دیگر شرایط، میزان تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا است.کانادا و نظام آموزشی این کشور یکی از بهترین مقاصد برای علاقمندان به ادامه تحصیل و متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا است. سیستم آموزشی این کشور بسیار نظاممند و مجهز و عمدتا به شکل استانی یا ایالتی مدیریت میشود. البته نظام کلی آموزش در کانادا تحت نظارت دولت فدرال بوده بنابراین با وجود برخی تفاوتها می توان گفت کانادا از سیستم آموزش یکپارچه و بسیار به روز برخوردار است. نزدیک به ۶ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) کانادا به سیستم آموزش این کشور تخصیص داده میشود و میتوان گفت کانادا بیشترین هزینه را در بخش آموزش در بین دیگر کشورهای توسعه یافته جهان دارد.
سیستم آموزشی کانادا به دو بخش کلی آموزش همگانی یا عمومی و آموزش خصوصی یا غیر انتفاعی تقسیم بندی میشود. این تقسیم بندی چه برای دوره ابتدایی، چه برای دوره متوسطه و چه برای تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی صادق است. اولین قدم برای درخواست ویزا کانادا تکمیل است.
آموزش به محصلان در کانادا بطور کلی از سن ۵ سالگی شروع شده و تا ۱۷ سالگی (گاها ۱۸ سالگی) ادامه خواهد داشت. تقسیم بندی سطوح آموزش در مدارس کانادا از سطح ۱ آغاز شده و تا سطح ۱۲ (بجز استان کبک که ۱۱ سطح دارد) ادامه مییابد. پیش دبستانی در بسیاری از استانهای کانادا سطح نامیده می شود و دوره ابتدایی تا سطح ۶ ادامه خواهد یافت. دوره راهنمایی در مدارس کانادا از سطح ۷ آغاز شده و در سطح ۹ پایان مییابد. مقطع متوسطه یا دبیرستان در کانادا نیز از سطح ۱۰ تا سطح ۱۲ بطول خواهد انجامید.
برخی از خانواده ها به دلیل کیفیت بالای آموزش در کانادا، تمایل به اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا دارند. دبستان در کانادا در 8 سطح و در استان کبک در 6 سطح اقدام به ارائه برنامه های آموزشی به دانش آموزان می کنند. معمولا سن شرکت در دوره پیش دبستانی نیز از 4 سالگی یا 5 سالگی است. بنابراین چنانچه برنامه تحصیلی یا دورهای که میخواهید بگذرانید بیشتر از 6 ماه باشد، نیاز به مجوز تحصیل در کانادا خواهید داشت.بعد از اتمام دوره ابتدایی دانش آموزان برای ادامه تحصیل در مدارس کانادا، جهت ثبت نام در دبیرستان اقدام می کنند.
بر اساس قوانین آموزشی کانادا که به تصویب دولت فدرال نیز رسیده است، دانش آموزان خارجی برای تحصیل در مدارس دولتی کانادا باید سالانه بین ۱۰ تا ۱۴ هزار دلار کانادا بپردازند. هزینه مدارس خصوصی در کانادا به مراتب از این عدد بالاتر است.
تحصیلات تکمیلی در کانادا همچون بسیاری دیگر از کشورها بلافاصله پس از پایان دبیرستان آغاز شده و شامل مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا می شود. دانشگاههای بینالمللی بسیاری در شهرهای مختلف ایالتهای کانادا پراکنده شدهاند که این موضوع نظام تحصیلات تکمیلی در کانادا را بسیار گسترده کردهاست. مدارک تحصیلی اخد شده از دانشگاههای کانادا در سرتاسر جهان معادلسازی شده و به رسمیت شناخته میشوند. البته در شرایط فعلی و نیاز بازار کار کانادا به نیروی متخصص و جوان، بسیاری از افراد در کانادا ترجیح میدهند دورههای کوتاه مدت در کالجها و یا موسسات فنی را به جای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی انتخاب کنند تا ضمن کسب مهارتهای ضروری و مرتبط، سریعتر جذب بازار کار در کانادا شوند. هلدینگ نیلگام در این مقطع نیز پس از بررسی فرم ارزیابی تحصیلی، ضمن اخذ پذیرش تحصیلی از معتبرترین دانشگاهها و کالجهای کانادا روند دریافت ویزای تحصیلی شما را بسیار کوتاهتر خواهد کرد.
ویزای کار در کانادا یکی دیگر از انواع ویزا است که برای اقامت کاری در این کشور در نظر گرفته شده است. این ويزای كانادا مانند یک ویزای جستجوی کار کانادا یا ویزای job seeker کانادا نیز عمل می کند. چرا که به شما این اجازه را خواهد داد تا در این مدت بتوانید در کشور کانادا به دنبال یک شغل مناسب باشید.
یکی از مزیت های اصلی ويزاي كاري كانادا به صورت موقت این است که، دارندگان این ویزا می توانند پس از اتمام ویزای کار موقت برای اخذ ویزای دائم کاری در کانادا اقدام کنند.
به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به واجدین شرایط، اعطا میشود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای فرصت مطالعاتی اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در ردهبندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.
اکثر متقاضیان میبایست جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت میکنند یا خیر، باید فرمهای مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن میتوان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. متقاضیان ویزای فرصت مطالعاتی کانادا معمولا از شرایط علمی، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند.
سفر به کشوری دیگر آن هم در مقاطع ابتدایی تحصیل و شرایط زندگی فرزندان از جنبههای مختلف دغدغهای مهم برای تمامی والدین است. اینکه فرزندان در شرایطی تحصیل میکنند، اسکان و خورد و خوراک آنها به چه شکل و کیفیتی است و در نهایت چه نظارتی بر آنها انجام میشود، همگی از مواردی هستند که والدین را بر آن داشته تا با بهرهمندی از ویزای همراه کانادا بتوانند در دوران تحصیل در کنار فرزندان خود باشند. از سوی دیگر این نگرانی در مقاطع بالاتر تحصیل نیز وجود دارد و بسیاری تاکید دارند همسر و یا فرزندانشان در دوران تحصیل در کنارشان باشند.
مراحل کلی درخواست ویزای کانادا به شرح زیر است:
یکی از اقداماتی که ممکن است از داوطلبان اخذ ویزای کانادا درخواست شود، انگشت نگاری است. بیومتریک یا انگشت نگاری هم در هنگام ارائه درخواست و هم در هنگام ورود به خاک کشور کانادا انجام می شود.
در حقیقت، انگشت نگاری به افسران ارائه دهنده ویزا این فرصت را می دهد تا بتوانند در سابقه متقاضیان موضوعاتی مانند تخلفات مهاجرتی کانادا و یا سوابق کیفری احتمالی را بررسی نمایند. همچنین، از انگشت نگاری در هنگام ورود به کشور کانادا به منظور شناسایی هویت مهاجران نیز انجام می شود.
دقت داشته باشید که اگر در 10 سال گذشته اقدام به انگشت نگاری کرده باشید، نیازی نیست تا مجددا برای انجام آن اقدام کنید. بنابراین، اگر در خارج از کانادا هستید و برای اولین بار درخواست خود را ارائه می دهید، لازم است تا در صورت عدم انجام بیومتریک در 10 سال گذشته، برای انجام انگشت نگاری اقدام کنید.
به شکلی که بعد از ثبت نام آنلاین و در مدت حداکثر 30 روز، داوطلبان باید برای انجام انگشت نگاری به سفارت کانادا مراجعه کنند. برای کاهش هزینه های انگشت نگاری نیز، می توانید سفر خود را به صورت کوتاه و در یک روز انجام دهید.
به دلیل بسته بودن سفارت کانادا در تهران، در ادامه نشانی سفارت خانه های کانادا در کشورهای اطراف ایران آورده شده است.
مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا بسته به نوع ویزای مورد درخواست متقاضی متفاوت است. برخی نکات وجود دارند که در زمان ارائه مدارک باید به آنها توجه کرد، برای مثال با توجه به زمان ۲ تا ۳ ماهه صدور ویزا کانادا بهتر است متقاضیان ویزای توریستی کانادا پاسپورتی دست کم با ۹ ماه اعتبار ارئه دهند. همچنین بهتر است تمامی پاسپورتهای قبلی داوطلب نیز با هدف بررسی بهتر سابقه سفر (Travel History) ارائه شوند.
سفارت کانادا، برای بررسی شرایط متقاضیان ایرانی ویزای کانادا، چک لیستی مدارکی منتشر کرده است که در ادامه مختصری از آنها را برای شما آوردهایم:
علاوه بر موارد و مدارک مورد نیاز کلی فوق, مدارک لیست شده زیر بنا به نوع ویزای درخواستی مورد نیاز میباشند
لطفن توجه داشته باشید که با توجه به نوع ویزا ممکن است مدارک درخواستی متفاوت باشند. بنابراین برای دریافت به روز ترین, کاملترین و بهترین راهنمایی, بهتر است با یکی از کارشناسان ما در ایرانیکا تماس بگیرید. شما میتوانید با ما از طریق اپلیکیشن های واتساپ, تلگرام و یا شماره تلفن دفتر ما در تهران تماس بگیرید.
هزینه ویزای کانادا بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. قیمت ویزای کانادا به دو قسمت بررسی مدارک و انگشت نگاری تقسیم بندی میشود.
برای دریافت آخرین اطلاعات از هزینه های دریافت ویزا لطفن با مشاوران متخصص ما در ایرانیکا تماس بگیرید.
شما میتوانید با ما از طریق اپلیکیشن های واتساپ, تلگرام و یا شماره تلفن دفتر ما در تهران تماس بگیرید.
کلیه متقاضیانی که قصد دریافت انواع متفاوت ویزای کانادا را دارند، میتوانند با کارشناسان ما تماس گرفته و با بیان شرایط خود، بصورت رایگان مشاوره ویزای کانادا دریافت نمایند.
شما ,در صورت تمایل برای بررسی تخصصی مدارک و شرایط و ارائه مشاوره و راهکارهای تخصصیتر در این راستا، میتوانید از لینک زیر ، وقت مشاور تخصصی با یکی از کارشناسان متبحر ایرانیکا را رزرو نمایید
رزرو وقت مشاوره تخصصی