مشاوره لحظه ای

قوانین ورود به کانادا پس از اخذ ویزا

ما تمام اطلاعات لازم برای ورود شما به کانادا را در اینجا گردآوری کرده‌ایم. هدف از نوشتن این مقاله توسط کادر مشاوران موسسه‌ی مهاجرتی ایرانیکا، کاهش استرس و نگرانی‌های شما پیش از سفر و ورود به کانادا است.

۱۴۰۳ دوشنبه ۱۶ مهر
55 بازدید
قوانین ورود به کانادا پس از اخذ ویزا

چک لیست ورود به کانادا پس از دریافت ویزا:

1. خرید بلیط

2. بسته‌بندی چمدان‌ها

3. رزرو محل اقامت موقت

4. بررسی مدارک مورد نیاز

تبریک می‌گوییم! شما اکنون ویزای کانادا دارید. اما نگرانی‌های شما به پایان نرسیده؛ بلکه نوع آن تغییر کرده است. حالا نگران فرآیند مهاجرت و مسائل مربوط به آن هستید. ما نیز این مسیر را پیموده‌ایم و به خوبی وضعیت شما را درک می‌کنیم.

ما تمام اطلاعات لازم برای ورود شما به کانادا را در اینجا گردآوری کرده‌ایم. هدف از نوشتن این مقاله توسط کادر مشاوران موسسه‌ی مهاجرتی ایرانیکا، کاهش استرس و نگرانی‌های شما پیش از سفر به کانادا است.

 

 

کارهایی که قبل از ورود به کانادا باید انجام دهید

 

کارهایی که قبل از ورود به کانادا باید انجام دهید

 

پاسپورت خود را برای درج ویزا پیکاپ کنید

پس از دریافت ایمیل نامه قبولی ویزای کانادا، باید پاسپورت خود را به سفارت کانادا یا یکی از دفاتر وک (مراکز پردازش ویزا) ارسال کنید. برای اطلاعات دقیق‌تر در مورد مراحل و جزئیات این پروسه، می‌توانید به صفحه پیکاپ ویزای کانادا مراجعه کنید.

 

بلیت بخرید

هنگام خرید بلیط، به زمان‌های بین پروازها در کانادا توجه داشته باشید و زمان کافی برای صدور نامه‌های مهاجرتی را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر مقصد شما ونکوور است، ممکن است پرواز شما ابتدا در مونترال توقف داشته باشد و سپس از آنجا به ونکوور پرواز کند. مدارک مهاجرتی شما در مونترال صادر خواهند شد، بنابراین حتماً حداقل ۳ ساعت زمان بین پروازها در نظر بگیرید.

 

چمدان ها را ببندید، وقت سفر به کاناداست

شما اکنون در لحظات هیجان‌انگیزی قرار دارید. ممکن است با بسیاری از چیزهایی که به آن‌ها عادت کرده‌اید وداع کنید و آماده یک آغاز جدید باشید.

شاید به عروسک دوران کودکی‌تان یا ظرفی که به شدت به آن وابسته‌اید و همچنین به کتاب‌هایتان فکر می‌کنید و در این مورد تردید دارید که آیا باید آن‌ها را با خود به کانادا ببرید یا نه! خوب، پاسخ به این سوال را به خودتان واگذار می‌کنیم.

 

آیا دارو به همراه می‌آورید؟

داروهایتان را در چمدان دستی خود قرار دهید و حتما نسخه پزشک را نیز به همراه داشته باشید. اگر در حال درمان خاصی هستید، از پزشک خود بخواهید که نامه‌ای برایتان بنویسد که سابقه بیماری‌تان را شرح دهد تا در صورت نیاز، بتوانید این نامه را به پزشک کانادایی ارائه دهید.

همچنین مراقب باشید که داروهای گیاهی که قصد ورود به کانادا را دارید، جزو اقلام ممنوعه نباشند. برای کسب اطلاعات بیش‌تر، به وب‌سایت CBSA مراجعه کنید و اقلام مجاز را بررسی نمایید.

 

آیا پول نقد به همراه می‌آورید؟

چقدر می‌توانید پول نقد به کانادا بیاورید؟ شما می‌توانید هر مقدار پول نقدی که می‌خواهید همراه خود داشته باشید. اما نکته مهم این است که اگر مبلغ پول نقد شما بیش از ده هزار دلار کانادا باشد، باید آن را در کارت اظهارنامه (یا در کیوسک) به‌طور دقیق اعلام کنید. همچنین توجه داشته باشید که فرودگاه مبدا شما ممکن است مقررات خاص خود را داشته باشد؛ برای نمونه، خروج مبلغی بیش از حد مجاز از برخی کشورها ممکن است امکان‌پذیر نباشد.

 

 

تجربه‌ای از آوردن پول نقد به کانادا

 

تجربه‌ای از آوردن پول نقد به کانادا

به فرودگاه ونکوور رسیدم و در کارتی که در هواپیما به من داده بودند، اعلام نکردم که مبلغ پولی که دارم بیش از ده هزار دلار است. واقعا فکر می‌کردم بیشتر از این مبلغ ندارم. زمانی که به کیوسک دوم رسیدم، از من خواسته شد که برای بازرسی بیشتر به گیشه آفیسرها بروم. احساس استرس داشتم. آفیسر بسیار خشک و رسمی برخورد کرد و بدون لبخند از من پرسید که چقدر پول دارم. گفتم کمتر از ده هزار دلار. او پرسید که دقیقاً چقدر و من پاسخ دادم که نمی‌دانم. از من خواست که هر موجودی که دارم روی میز بگذارم. من ۹۸۵۰ دلار کانادایی‌ام را روی میز گذاشتم. آفیسر پرسید که آیا پول دیگری دارم؟ گفتم خیر. سپس از من پرسید که آیا ارز کشورهای دیگر نیز دارم؟ ناگهان به یاد یورویی که داشتم و مقداری تومان افتادم و آن‌ها را نیز روی میز گذاشتم. به هیچ عنوان باور نمی‌کردم که سکه‌ها را یکی یکی روی اینترنت وارد کرده و ارزش آن‌ها را به دلار کانادایی محاسبه کنند و در نهایت کل مجموع به ده هزار و دویست دلار برسد. واقعاً شوکه شدم و در نهایت یک جریمه ۲۵۰ دلاری برایم صادر شد که آن را در گیشه مربوطه پرداخت کردم و این تجربه‌ای شگفت‌انگیز برایم بود و از آن روز به بعد تجربیاتم را با همه به اشتراک گذاشتم.

 

آیا سیگار یا تنباکو به همراه دارید؟

اگر بدون سیگار خود نمی‌توانید دوام بیاورید، باید بدانید که می‌توانید تا سقف ۲۰۰ نخ سیگار به کانادا بیاورید. همچنین، اگر به مصرف قلیان عادت دارید، نگران نباشید؛ شما می‌توانید تا ۲۰۰ گرم تنباکو وارد کانادا کنید.

 

آیا قصد دارید مواد غذایی یا خوراکی به کانادا بیاورید؟

شما مجاز به وارد کردن انواع خاصی از محصولات غذایی به کانادا هستید که شامل موارد زیر می‌شود:

• نان، شیرینی و شکلات

• میوه و سبزیجاتی که به صورت خشک شده، منجمد یا کنسرو شده‌اند و مجموعاً تا سقف ۲۰ کیلوگرم

• ادویه‌جات، چای و قهوه

• شیر خشک

• آجیل، خشکبار، لواشک و سایر تنقلات

 

اما ورود برخی مواد خوراکی به کانادا ممنوع است و به شما پیشنهاد می‌شود که از آوردن این موارد خودداری کنید:

• محصولات لبنی

• انواع گوشت، ماهی و مرغ

• سوسیس و کالباس

• دانه‌های کاشتنی

 

لازم به ذکر است که در صورت وارد کردن مواد خوراکی غیر مجاز، شما ممکن است با جریمه‌هایی مواجه شوید:

• در صورت تخلف جزئی، جریمه‌ای معادل ۵۰۰ دلار برای شما در نظر گرفته می‌شود.

• در صورت تخلف جدی، این جریمه به ۸۰۰ دلار افزایش می‌یابد.

• و در نهایت، در صورت تخلف بسیار جدی، مبلغ جریمه به ۱,۳۰۰ دلار خواهد رسید.

 

 

آیا قصد دارید حیوان خانگی به کانادا بیاورید؟

 

آیا قصد دارید حیوان خانگی به کانادا بیاورید؟

ورود حیوانات خانگی به کانادا با وجود برخی شرایط خاص، ممنوعیتی ندارد. به این ترتیب، برای ورود حیوانات خانگی، باید مراحل قانونی خاصی را رعایت کنید. نیازی به گذاشتن میکروچیپ در حیوانات نیست. کافی است که کارت معتبر واکسن هاری، که به زبان انگلیسی یا فرانسوی نوشته شده و توسط یک دامپزشک تأیید شده باشد، همراه داشته باشید.

 

از وزن چمدان‌های خود اطمینان حاصل کنید

اگر بار شما بیشتر از حد مجاز تعیین شده است، پیشنهاد می‌شود که قوانین مربوط به پرداخت اضافه بار را در وب‌سایت ایرلاین مربوطه مطالعه کنید و آماده باشید تا در فرودگاه هزینه‌های اضافی را پرداخت کنید.

 

محل اسکان موقت رزرو کنید

زندگی در یک کشور جدید تجربه‌ای جذاب و در عین حال متفاوت است. برای رزرو محل سکونت یا خانه، لازم است به عوامل متعددی توجه کنید. بنابراین پیشنهاد می‌شود که زمان کافی برای تحقیق در این زمینه اختصاص دهید.

نکته مهم: قبل از ورود به کانادا، از امضای قرارداد اجاره بلندمدت خانه خودداری کنید. از نزدیک دیدن خانه و ملاقات با صاحب‌خانه می‌تواند از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری کند.

 

خوابگاه دانشجویی

بسیاری از دانشگاه‌های کانادا خوابگاه‌ها یا اقامتگاه‌های دانشجویی را برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌کنند. برای درخواست اقامت در این خوابگاه‌ها، بایستی از چند ماه قبل اقدام کنید. اطلاعات دقیق‌تر در این مورد را می‌توانید در وب‌سایت‌های رسمی دانشگاه‌ها مشاهده کنید.

 

مدارک ورود به کانادا را چک کنید

قبل از سفر به کانادا، مطمئن شوید که تمامی مدارک زیر را در اختیار دارید:

• پاسپورت معتبر: پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

• ویزای معتبر: ویزای شما باید به طور صحیح بر روی پاسپورت درج شده باشد.

• نامه POE: این نامه پس از تأیید استادی پرمیت شما در حساب کاربری‌تان قرار می‌گیرد.

• نامه پذیرش معتبر دانشگاه: باید از دانشگاه پذیرش خود یک نامه معتبر داشته باشید.

• نامه CAQ: برای افرادی که قصد اقامت در استان کبک را دارند.

• پول کافی: باید مبلغ کافی برای تأمین هزینه‌های خود به همراه داشته باشید. این می‌تواند شامل رسید موجودی پول در یک حساب کانادایی یا پول نقد باشد.

• استادی پرمیت یا ورک پرمیت کانادا معتبر: اگر پیش از این یکی از این مجوزها را داشته‌اید و از کانادا خارج شده‌اید، به آن نیاز دارید.

• آدرس دقیق محل اقامت: در صورتیکه از قبل محل اقامت خود را رزرو کرده‌اید، آدرس آن را در اختیار داشته باشید.

• تلفن و آدرس یک معرف در کانادا: اگر به اقوام یا دوستان در کانادا دسترسی ندارید، می‌توانید اطلاعات تماس دفتر ویزاموندیال را در صورت نیاز ارائه دهید.

 

 

لیست کارهای شما در لحظه ورود به کانادا در فرودگاه

 

لیست کارهای شما در لحظه ورود به کانادا در فرودگاه

 

1. کیوسک بازرسی اولیه:

کیوسک‌های بازرسی اولیه در فرودگاه‌های شلوغ کانادا وجود دارند. اگر اپلیکیشن موبایل CanBorder را نصب کرده‌اید و به سوالات پاسخ داده‌اید، می‌توانید بارکد خود را اسکن کنید. در صورتی که اپلیکیشن را نصب نکرده‌اید، نگرانی نداشته باشید.

• پاسپورت خود را اسکن کنید.

• عکس خود را در دستگاه بگیرید.

• اثر انگشت خود را ثبت کنید (این مرحله برای متقاضیان اقامت دائم الزامی است).

• به سؤالات پاسخ دهید. اگر بیشتر از ده هزار دلار کانادا، حیوان خانگی یا محصولات غذایی همراه دارید، باید آن را اعلام کنید.

• پس از دریافت رسید پرینت شده، به سمت افسر مرزی بروید و به او بگویید که به استادی یا ورک پرمیت نیاز دارید.

 

۲. چمدان‌های خود را تحویل بگیرید.

 

۳. در صورت درخواست، به سمت بازرسی گمرک بروید.

 

۴. به اتاق مهاجرت بروید. پس از دریافت پرمیت خود، اطلاعات درج شده روی آن را بررسی کنید. معمولاً عبارات زیر روی استادی پرمیت‌های کانادا دیده می‌شوند:

 

 

چک لیست پس از ورود به کانادا

• سین نامبر بگیرید.

• به فکر افتتاح حساب بانکی در کانادا باشید.

• برای خرید بیمه مسافرتی کانادا اقدام کنید.

• با نحوه خرید سیم‌کارت در کانادا آشنا شوید.

• در مرکز آموزشی که از آن پذیرش دارید ثبت‌نام یا انتخاب واحد کنید.

• با نحوه استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در کانادا آشنا شوید.

• قوانین تمدید استادی پرمیت کانادا را مطالعه کنید.

• با قوانین رانندگی در کانادا آشنا شوید و گواهینامه رانندگی در کانادا بگیرید.

• با نحوه اجاره خانه در کانادا آشنا شوید.

• وسایل خانه را خریداری کنید.

اگر پس از ورود به کانادا دچار شوک فرهنگی شدید، نگران نباشید؛ این موضوع کاملاً طبیعی است. همچنین اگر در شرایط بحرانی قرار گرفتید، می‌توانید به طور فوری با شماره ۹۱۱ تماس بگیرید.

اگر دچار شرایط روحی و روانی دشواری هستید و نیاز به صحبت دارید، می‌توانید با خطوط رایگان مرکز دولتی S.U.C.C.E.S.S تماس بگیرید و با نماینده‌ای که همزبان شماست، گفتگو کنید. این افراد روانشناس نیستند، اما تلاش می‌کنند به مشکلات شما گوش دهند و در صورت نیاز شما را به انجمن‌های مرتبط ارجاع دهند.

تلفن: 0596 721 888 1+

داخلی فارسی‌زبان: 4

 

وظایف شما پس از ورود به کانادا و مستقر شدن چیست؟‌

 

 

وظایف شما پس از ورود به کانادا و مستقر شدن چیست؟‌

 

پس از ورود به کانادا و استقرار در این کشور، وظایفی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:

1. بررسی تاریخ انقضای مدارک مهاجرتی: مهم است که تاریخ انقضای مدارک مهاجرتی خود را بررسی کنید. شما باید سه ماه قبل از انقضای هر یک از مدارک، برای تمدید آنان برنامه‌ریزی کنید.

2. بررسی تاریخ کارت بیمه درمانی: تاریخ اعتبار کارت بیمه درمانی خود را بررسی و حداقل یک ماه قبل از انقضا آن، برای تمدید این کارت اقدام کنید.

3. انتخاب واحد به موقع: زمان مناسب انتخاب واحد در دانشگاه یا کالج خود را رعایت کنید تا از مشکلات بعدی جلوگیری کنید.

4. گزارش حساب‌های مالیاتی: شما باید هر سال به طور مرتب و طبق مهلت‌های مشخص، حساب‌های مالیاتی خود را گزارش دهید. مهلت گزارش‌گذاری تا پایان آوریل سال بعد میلادی است.

5. بررسی شرایط اخذ اقامت دائم: حتماً شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم کانادا را بررسی کنید تا از روندهای آن باخبر باشید.

 

پرسش‌های متداول

دوستم از من خواسته یک چمدان را به کانادا ببرم، آیا باید قبول کنم؟

باید بدانید که وارد کردن کالای فردی دیگر به کانادا معادل این است که آن کالا متعلق به شما باشد. اگر آفیسر مرزی از شما بخواهد که محتوای چمدان یا کیف را نشان دهید، باید آماده باشید. در صورت وجود هرگونه کالای غیرقانونی، مسئولیت مستقیم آن بر عهده شما خواهد بود.

 

اگر قصد دارم در زمان تحصیل در کانادا به ایران سفر کنم، چه مدارکی برای بازگشت به کانادا لازم است؟

ضروری است که تاریخ انقضای پاسپورت و همچنین تاریخ اعتبار استادی پرمیت یا ورک پرمیت خود را چک کنید. در صورتی که در زمان بازگشت این مدارک منقضی شده باشند، ممکن است از ورود شما به کانادا جلوگیری شود. همچنین اگر دانشجو هستید، بهتر است مدارک تحصیلی خود را به همراه داشته باشید تا نشان دهید که قوانین مربوط به دانشجویان را رعایت کرده‌اید.

 

ویزای بازدید برای اعضای خانواده دانشجو به چه صورت است؟

داشتن استادی پرمیت یا ورک پرمیت به تنهایی تضمینی برای اعطای ویزا به سایر اعضای خانواده نیست. اما اگر شما در حال تحصیل یا کار در کانادا هستید، می‌توانید دعوت‌نامه‌ای برای اعضای خانواده‌تان ارسال کنید تا آن‌ها بتوانند درخواست ویزای توریستی کانادا را بدهند. بسیاری از کالج‌ها و دانشگاه‌ها دارای نامه‌های از پیش آماده‌ای هستند که با درخواست شما برایتان صادر خواهند شد. این نامه می‌تواند به عنوان مدرکی که وضعیت اقامت شما را به اداره مهاجرت اثبات می‌کند، مورد استفاده قرار گیرد.

 

تفاوت ویزا با استادی پرمیت چیست؟

ویزای شما مجوزی برای ورود به کشور کانادا محسوب می‌شود، در حالی که استادی پرمیت یا هر نوع پرمیت دیگری، مجوزی برای اقامت شما در کانادا است.

 

آیا با ویزای دانشجویی می‌توانم به کشورهای دیگر سفر کنم؟

بله، با ویزای تحصیلی کانادا شما قطعاً می‌توانید به کشورهای دیگر سفر کنید. فقط دقت داشته باشید که اگر قصد سفر به کشورهایی دارید که نیاز به ویزا دارند، باید قبل از سفر برای درخواست ویزا اقدام کنید.

به عنوان مثال، اگر به فکر سفر به کشورهای اروپایی هستید، باید از دفتر کنسولگری مربوطه در کانادا درخواست ویزا بدهید. برای سفر به کشورهایی همچون مکزیک یا کوبا، نیاز به درخواست ویزای توریستی کانادا نیست و با داشتن ویزای کانادا می‌توانید به صورت اتوماتیک وارد این کشورها شوید. البته این تنها برای سفرهای توریستی معتبر است و شامل کار یا اقامت دائم نمی‌شود.

 

سایر مقالات مرتبط

دعوت نامه کانادا

بهترین شغل برای زنان در کانادا